نصرتا... سپهر در اين رابطه گفت: با وجود هجوم کالاهاي پرزرق و برق خارجي هنوز علاوه بر مصرف داخلي، صادرات صنايعدستي در استان از رقم چشمگيري برخوردار است.
وي افزود: بيشک ميتوان صنايعدستي را حاصل همگرايي صنعت و هنر دانست، خلقتي جاودانه که با ظرافتي بينظير، لحظهلحظه تاريخ فرهنگ ارزشمند و اصيل ما را روايت ميکند و بستر گسترده مطالعات جامعهشناسي، ديرينه شناسي و زيباشناسي را فراهم ميکند.
اين مقام مسئول تصريح کرد: اين هنر متعالي در کوران حوادث اجتماعي جان گرفته و رخت تازه به تن کرده است دستان هنرمند مردان و زنان خاطرهساز ايران اسلامي تصوير دلبستگيها و آرزوها و آرمانهاي اين سرزمين است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمانشاه يادآور شد:زماني که در آفرينش هنري بحث سنت و صنعت به ميان ميآيد، زيباترين معاني و چشمنوازترين فرمها و شکلها در تلاقي يکديگر قرار ميگيرند و منشوري رنگ به رنگ برتافته از جان مايه زندگي پديد ميآيد.
وي گفت:بسياري از رشتههاي صنايع دستي سهم گرانبهايي از ميراث کرمانشاه را در خود اندوخته دارد سادگي ظرافت و در عين حال زيبايي و طراوت از خصوصيات مهم صنايعدستي اين سرزمين زرخيز است.
سپهر در پايان اظهار داشت: اداره کل ميراث فرهنگي براي افرادي که مهارتي در اين زمينه کسب کنند پروانه توليدي کارگاهي صادر و براي بيمه نيز معرفي مي کند و زمينه حضور توليدکنندگان را براي شرکت در نمايشگاههاي صنايعدستي داخل و خارج فراهم خواهد کرد./117
انتهای پیام/